Informatii despre livrare

 Produsele existente pe www.evo-atv.ro se pot expedia prin Fan Courier sau prin curierii proprii.

Conform prevederilor OG. nr. 130/2000- dreptul de retur in 30 de zile este valabil pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produsele de pe www.evo-moto.ro
Returul produselor se poate face prin curier, iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Produsele returnate trebuie insotie de catre copie factura de achizitie. In cazul in care produsul nu mai are ambalajul in care a fost livrat, etichetele sunt rupte sau lipsesc, produsul este deteriorat sau zgariat, avem dreptul de a decide daca acceptam returul acestuia sau de a opri o suma din valoarea lui, suma fiind evaluata si comunicata de unul din reprezentanti. Dreptul de Retur in 30 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.