Can-Am cumpără brevete de la Alta Motors

Posted by Ionut 25.02.2019 0 Comment(s)

Scriam aici despre posibilitatea ca brandul Can-Am să fie interesat de segmentul moto, având în vedere istoricul companiei în acest domeniu.

 

 

Recent, un comunicat de presă Bombardier Recreational Products anunță achiziționarea de brevete, proprietăți intelectuale și anumite active fizice de la Faster Faster, Inc. - Alta Motors.

 

Constructorul american din Silicon Valley, Alta Motors s-a remarcat prin know-how-ul în ceea ce privește motocicletele electrice și părea a fi un competitor serios pentru modelele electrice KTM, însă și-a închis definitiv activitatea la începutul acestui an, spre dezamăgirea multora.

 

Deși canadienii de la Bombardier au specificat că nu doresc să ducă numele Alta Motors mai departe, interesul companiei pentru noi tehnologii și surse alternative de energie poate sugera că vor să se folosească de expertiza celor de Alta Motors pentru a-și extinde segmentul electric la vehiculele side by side și spyder sau, de ce nu, pentru o linie complet nouă de motociclete electrice enduro.

 

Leave a Comment